Webfish Award jury

1 min leestijd

Webfish Award

Een paar weken geleden kreeg ik de uitnodiging, deze week definitief besloten om mee te doen. Afgelopen jaar hebben we zelf nog een van onze sites aangedragen voor de Webfish Award (initiatief van o.a. IKON) voor de beste christelijke site. Dit jaar wordt het dus niet zelf meedoen, maar wel mee beoordelen in de jury. Leuk om mee te kijken, mee te beoordelen. En stiekem ook te spotten welke interessante initiatieven er zijn of worden genomen. Want christelijk internet mag best gezien worden. Alhoewel, vaak straalt de oudheid eraf. Goede initiatieven in de spotlights zetten kunnen ook een goede stimulans zijn voor anderen. Goed voorbeeld doet goed volgen.

Wat onze eigen nieuwe initiatieven betreft, de nieuwe versie van IkzoekGod.nl zal over een paar weken live gaan. Daar komt op tijd bericht over. Tot die tijd kun je de stand van zaken via [ deze link ] checken.