Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Webfish Award jury

12 augustus 2008

Webfish Award

Een paar weken geleden kreeg ik de uitnodiging, deze week definitief besloten om mee te doen. Afgelopen jaar hebben we zelf nog een van onze sites aangedragen voor de Webfish Award (initiatief van o.a. IKON) voor de beste christelijke site. Dit jaar wordt het dus niet zelf meedoen, maar wel mee beoordelen in de jury. Leuk om mee te kijken, mee te beoordelen. En stiekem ook te spotten welke interessante initiatieven er zijn of worden genomen. Want christelijk internet mag best gezien worden. Alhoewel, vaak straalt de oudheid eraf. Goede initiatieven in de spotlights zetten kunnen ook een goede stimulans zijn voor anderen. Goed voorbeeld doet goed volgen.

Wat onze eigen nieuwe initiatieven betreft, de nieuwe versie van IkzoekGod.nl zal over een paar weken live gaan. Daar komt op tijd bericht over. Tot die tijd kun je de stand van zaken via [ deze link ] checken.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Webfish Award jury

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0