Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Agapè Media presentatie

21 september 2008

[pro-player width=’620′ height=’400′ type=’FLV’]http://www.youtube.com/watch?v=HudumAVsnm0[/pro-player]

‘k Ben net terug van de Agapè conferentie. Het is onze jaarlijkse familie conferentie van de Agapè medewerkers. Erg gaaf om iedereen weer te ontmoeten die in allerlei soorten van werk bij Agapè betrokken zijn. Op zaterdag waren er extra gasten uitgenodigd en kregen de verschillende onderdelen de kans zichzelf te presenteren. Denk dan aan de HQ School, werk onder Studenten, Family Life, Athletes in Action en GAIn. En natuurlijk Agapè Media. Voor de gelegenheid ben ik maar gaan experimenteren met het alleen gebruik maken van mijn webcam. Verder weinig extra’s. Daarin wat fragmenten uit YouTube filmpjes gevoegd. En voila, dit is het resultaat. Ik was trouwens wel bijzonder verrast dat dit goed werkte. Stel je het filmpje voor op groot scherm in de zaal. Matige kwaliteit. Maar blijkbaar gaat het daar niet om. Leuk, in de toekomst wellicht een idee om verder weer uit te werken.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Agapè Media presentatie

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0