Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Audio sectie bijgewerkt

2 september 2008

Wouter en Rianne, zomer 2008

Het werd weer eens tijd om alle downloads bij te werken. Tot mijn schrik kwam ik erachter dat dat de laatste keer is gedaan in november 2007, bijna een jaar geleden. Als je zin hebt om een beetje bij te luisteren van de meest recente zondagse preken uit de kerk in Doetinchem, voel je vrij. Als je wilt reageren, heel graag. [ Klik hier ] voor de downloads.

De bedoeling is dat we een nieuwe site van de plaatselijke kerk krijgen. Als dat geregeld is denk ik dat ik de download sectie op deze site laat staat. in het nieuwe jaar zal ik ongeveer twee maal per maand preken in de zondagse dienst. Dus gaat er nog wel wat komen.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments
God

Audio sectie bijgewerkt

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0