Auto reclame

1 min leestijd

Honda met IkzoekGod.nl

Op maandag 15 september zal de nieuwe IkzoekGod.nl worden gelanceerd. Dat mag wel even wat aandacht krijgen. Het is een site met dagelijks honderden bezoekers en dagelijks nieuwe emailcontacten. Een team van tientallen getrainde vrijwilligers zijn beschikbaar om via internet te communiceren met bezoekers van de site. Wat wil je nog meer zou je zeggen? Nou, meer dus. We geloven in de boodschap die we brengen. Iedereen heeft het recht om zelf af te wegen wie God is en wat God met hen te maken heeft.

Om alvast het rumoer te beginnen een hele beschaafde en erg persoonlijke start. Ik heb mooie chrome plakletters gekocht en achter op onze Honda Jazz geplakt. Een visje komt er bij ons niet op. Dat zegt eigenlijk alleen mensen iets die meer dan genoeg weten. Dus waarom zou je dan? Met deze URL zijn mensen misschien nieuwsgierig. Ben benieuwd. Z