Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Coaching training

26 september 2008

Opdracht / roeping

Vandaag de hele dag met het leidersteam van Agapè in managementtraining gezeten. Beter gezegd: training in coaching. Ik moet je zeggen dat coaching ons wel op het lijf is geschreven. Al moet je je eigen doelen hier soms duidelijk in stellen.

Ik kom er ook wel achter dat coaching erg veel met het thema discipelschap te maken heeft. Ook daarin moet ik soms mijn eigen rol goed bepalen: niet zelf in het centrum staan, maar anderen de vrijheid geven om zich te ontwikkelen. Als een “rasleider” (wat dat dan ook moge zijn) is hier wel een bewuste keus voor nodig. Maar deze uitdaging wil ik graag aangaan!

Komende zondag staat de eerste jeugdavond nieuwe stijl (AllYouth) op de agenda voor onze kerk (baptistengemeente Doetinchem). Een groep ervaren en een groep startende jeugdleiders staan meer dan gemotiveerd klaar. Ik ben benieuwd. De eerste avond geef ik bij de oudere groep de startstudie over “leerling van Jezus zijn”.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Coaching training

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0