Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Droom weekend

14 september 2008

Gemeenteweekend

Mijn gezicht gloeit nog van twee dagen in het zonnetje. Wat het weer betreft dat we dit weekend hadden: het weekend met de kerk had niet mooier kunnen zijn! En op een camping samen geeft dat een goede impuls aan het algehele welbevinden :) Vandaag (zondag) was een alternatieve dienst in de grote zaal (schuur). Met als thema “Durf te dromen”. Voordat de dienst startte was het tijd om stil te zijn. Dat op een oude katholieke methode: Lectio Divina. Meditatief Bijbellezen, voor heel wat mensen een bijzondere ervaring.

Als plaatselijke kerk staan we voor iets nieuws. Vol verwachting. Nieuwe mensen komen erbij, komende zondag weer een doopdienst en er moet alweer een nieuwe dienst worden gepland. 28 september gaan we starten met een nieuwe stijl jeugdwerk: All Youth. De basis van het hele All Youth programma is discipelschap en mentoraat.

Het nieuwe seizoen is voor ons nu echt gestart en we hebben er erg veel zin in!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Droom weekend

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0