Droom weekend

1 min leestijd

Gemeenteweekend

Mijn gezicht gloeit nog van twee dagen in het zonnetje. Wat het weer betreft dat we dit weekend hadden: het weekend met de kerk had niet mooier kunnen zijn! En op een camping samen geeft dat een goede impuls aan het algehele welbevinden :) Vandaag (zondag) was een alternatieve dienst in de grote zaal (schuur). Met als thema “Durf te dromen”. Voordat de dienst startte was het tijd om stil te zijn. Dat op een oude katholieke methode: Lectio Divina. Meditatief Bijbellezen, voor heel wat mensen een bijzondere ervaring.

Als plaatselijke kerk staan we voor iets nieuws. Vol verwachting. Nieuwe mensen komen erbij, komende zondag weer een doopdienst en er moet alweer een nieuwe dienst worden gepland. 28 september gaan we starten met een nieuwe stijl jeugdwerk: All Youth. De basis van het hele All Youth programma is discipelschap en mentoraat.

Het nieuwe seizoen is voor ons nu echt gestart en we hebben er erg veel zin in!