IkzoekGod.nl vernieuwd!

1 min leestijd

IkzoekGod.nl

DOORN – De vernieuwde versie van de website IkzoekGod.nl is vanaf vandaag live.IkzoekGod.nl doet mee aan de vernieuwingen in digitaal Nederland. Na twee jaar is er ruimte voor verbetering van de website. De startpagina is aangepast en geeft nu een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijkheden op de website. IkzoekGod.nl steekt in op een persoonlijke communicatie van het Goede Nieuws. Dit is te zien aan de nieuwe vormgeving, maar is ook te merken aan de toon van de teksten.

IkzoekGod.nl is een website voor mensen die op zoek zijn naar het doel van hun leven. Op de website is te lezen wie Jezus is en welk plan God met mensen heeft. Ook kunnen de bezoekers ervaringen van andere mensen lezen die God persoonlijk leerden kennen. De site geeft alle ruimte voor bezoekers om zelf op zoek te gaan. Daarbij is er de mogelijkheid om in contact te komen met getrainde medewerkers van de website.

6600 contacten
Gemiddeld trekt IkzoekGod.nl vijfhonderd bezoekers per dag. Sinds de eerste versie van deze website in december 2005 online ging, hebben ruim een half miljoen mensen de site bezocht. Daaruit zijn 6600 contacten voortgekomen van mensen die door wilden praten over het geloof of die aangaven een keus te hebben gemaakt om Jezus te volgen.

IkzoekGod.nl is de belangrijkste evangelisatiesite van Agapè.