Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Een beetje uit balans

25 oktober 2008

Evenwichtsorgaan

Dat zo’n klein stukje uit je lijf zoveel invloed kan hebben. Even persoonlijk. Mijn evenwichtsorgaan is een beetje van slag. De huisarts legde het uit dat dat wat mijn evenwichtsorgaan registreert en wat mijn ogen zien niet matchen. En daar wordt je duizelig van. Nou, dat heb ik dus. Een niet zo fijn bijkomend effect is dat je er ook nog wat misselijk van kan worden. Een beetje zeeziek zeg maar. Met wat medicatie moet het zo weer over zijn. Het gaat inderdaad al wat beter. Vervelend hoor. Aan de andere kant probeer ik te genieten van verplichte vrije dagen. Ook niet onaardig toch?

Heb nog wat zitten experimenteren met online slideshows. De mp3 van mijn laatste preek heb ik gesynct met de powerpoint presentatie. Het resultaat vind je via deze link .

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Een beetje uit balans

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0