Een beetje uit balans

1 min leestijd

Evenwichtsorgaan

Dat zo’n klein stukje uit je lijf zoveel invloed kan hebben. Even persoonlijk. Mijn evenwichtsorgaan is een beetje van slag. De huisarts legde het uit dat dat wat mijn evenwichtsorgaan registreert en wat mijn ogen zien niet matchen. En daar wordt je duizelig van. Nou, dat heb ik dus. Een niet zo fijn bijkomend effect is dat je er ook nog wat misselijk van kan worden. Een beetje zeeziek zeg maar. Met wat medicatie moet het zo weer over zijn. Het gaat inderdaad al wat beter. Vervelend hoor. Aan de andere kant probeer ik te genieten van verplichte vrije dagen. Ook niet onaardig toch?

Heb nog wat zitten experimenteren met online slideshows. De mp3 van mijn laatste preek heb ik gesynct met de powerpoint presentatie. Het resultaat vind je via deze link .