IkzoekGod.nl onderzoek

1 min leestijd

Onderzoek IkzoekGod.nl

Wie mensen wilt bereiken op het Internet moet blijven ontwikkelen. Dat voelt wel eens rusteloos, aan de andere kant ben je gewoon nooit klaar, en heb je steeds nieuwe kansen. Onderdeel van onze activiteiten rondom evangelisatie op het Internet is de marketing. Hoe zorg je dat mensen komen op de plek die je graag wilt. Een aantal zaken zijn belangrijk

  1. Goede en helder opgebouwde website
  2. Website optimaliseren voor zoekmachines
  3. Inkomende links van andere websites
  4. Internet marketing (betaald en onbetaald)

Het laatste initiatief rondom IkzoekGod.nl is een Internet onderzoek over geloof en leven. Met een korte vragenlijst willen we een beeld krijgen van onze bezoekers. De vragenlijst heeft twee concrete doelen:

  1. Verzamelen unieke gegevens over geloof in Nederland
  2. Bezoekers komen in een actief denkproces de site op, wat ze (hopenlijk) opent voor de inhoud

Zelf ook het onderzoek doen? Ga dan naar het IkzoekGod.nl onderzoek .