Nieuwsbrieven

1 min leestijd

[pro-player width=’620′ height=’380′ type=’FLV’]http://www.youtube.com/watch?v=Cs83pgzgKhk[/pro-player]

Omdat we niet iedereen persoonlijk een brief kunnen schrijven sturen we naar onze vrienden en bekenden periodiek een nieuwsbrief om bij te praten over ons gezin en ons werk in het Koninkrijk van God. Tientallen mensen maken het ons mogelijk om actief te zijn in evangelisatie en discipelschap. Dat zijn we in de eerste plaats bij stichting Agapè waar Wouter leiding geeft aan de Media afdeling. Deze afdeling richt zich op evangelisatie via Internet en ontwikkeld voor de Agapè beweging materialen voor evangelisatie en discipelschap. Ook werkt Wouter namens Agapè mee aan breed kerkelijke projecten zoals de Waarom Kerst? en Waarom Pasen? actie. Voor ons werk bij Agapè zijn we afhankelijk van mensen die het ons financieel mogelijk maken .