Update Ik-wil-dood.nl

1 min leestijd

Agape Media kantoor

Het is een bizar drukke week geweest. Maar wel weer mooie dingen gedaan en meegemaakt. Een studie over “Doop in de Heilige Geest” en een over “geloofszekerheid”. Zondag gaat het over vrede. Hmmz, wat kan je in drukte je vrede kwijtraken. Althans, je kan ook kiezen om juist de rust op te zoeken. Dat was wel een mooie ervaring deze week. Midden in alle drukte juist vrede ervaren.

Deze week gewerkt aan de update van de speciale IkzoekGod.nl variant rondom het thema suïcide / zelfmoord. De site Ik-wil-dood.nl is een nogal opzienbarend qua naam. Op verschillende plekken wordt er redelijk heftig op gereageerd. Maar het is een groot thema waar veel nood is. Mensen die op zoek zijn naar hulp en troost. Vaak in dieptepunten van het leven. Waar stuur je deze mensen naar toe en waar vinden ze daadwerkelijke hulp? Zelfhulptherapie? Wat mensen nodig hebben is de liefde van God ervaren. Honderden hits hebben we dagelijks op de sites, het overgrote deel leest of ziet de “brief voor jou“. Misschien een goede reden om ook eens te checken!