Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Vriendschap, huwelijk en seksualiteit

28 oktober 2008

Themamaand Vriendschap, huwelijk en seksualiteit

De maand november zal in de baptistengemeente in het teken staan van “Vriendschap, liefde en seksualiteit”. Het is de eerste keer dat we als kerk met een maandthema gaan werken. De diensten zullen rondom dit thema worden ingevuld, de jeugdavonden, de huiskringen, de mannenontmoeting. Vorige week hebben we met het oudsten team dit thema diep doorgesproken. Gaaf hoor, ik heb er erg veel zin in en ben ook benieuwd hoe het zal gaan. Op zoek naar Gods plan met liefde, relaties, vriendschap, seks, huwelijk… Leuk!

Laatste weken heb ik naar Marc Driscoll van Marshill Church geluisterd. Hij preekt een aantal weken achter elkaar over het boek Hooglied. En dat blijkt een nogal erotisch boek te zijn. Dat had ik vroeger in de kerk echt niet door gehad. Check eens hun podcast, een echte aanrader. [ klik hier ].

In januari staat het thema “Aanbidding en Gebed” gepland. De maand mei wordt een maand in het teken van de Heilige Geest (maar dat moet altijd eigenlijk hè).

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments
God

Vriendschap, huwelijk en seksualiteit

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0