Shortmovie – Galactische aanbidding

1 min leestijd

Een persoonlijk project: galactische aanbidding. Vreemde titel, maar dit is een korte videopreek die ik eerder heb gehouden op verschillende plekken. Lekker in de NASA foto’s (met name van de Hubble telescoop) graven. De foto’s zijn geanimeerd en bewerkt in Vegas Movie Studio. Geupload in YouTube en de link naar IkzoekGod.nl erin gehangen met LinkedTube. Verbaas je, geniet ervan. Heb ik ook gedaan!

2 reacties

  1. Wouter op 28-03-2010 om 11:49

    @Erwin dank voor je reactie! Check bijvoorbeeld ook eens het volgende filmpje van Louie Giglio http://www.youtube.com/watch?v=IV1ZpSMHIQw  2. Erwin Navis op 28-03-2010 om 09:06

    Wat wonderlijk dat deze God die dit geschapen heeft ,speciaal mij heeft gekozen om zijn kind te worden.Ik, de minste onder de mensen Heeft Hij belangrijk genoeg gevonden om Zijn Zoon voor naar dat kleine stipje aarde te sturen om voor mij te sterven.Dan word je pas echt stil.

    dank je Wouter voor deze prachtige reportage van GODS Grootheid en Liefde