Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Shortmovie - Galactische aanbidding

5 november 2008

Een persoonlijk project: galactische aanbidding. Vreemde titel, maar dit is een korte videopreek die ik eerder heb gehouden op verschillende plekken. Lekker in de NASA foto’s (met name van de Hubble telescoop) graven. De foto’s zijn geanimeerd en bewerkt in Vegas Movie Studio. Geupload in YouTube en de link naar IkzoekGod.nl erin gehangen met LinkedTube. Verbaas je, geniet ervan. Heb ik ook gedaan!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
2 Comments
  1. Erwin Navis

    Wat wonderlijk dat deze God die dit geschapen heeft ,speciaal mij heeft gekozen om zijn kind te worden.Ik, de minste onder de mensen Heeft Hij belangrijk genoeg gevonden om Zijn Zoon voor naar dat kleine stipje aarde te sturen om voor mij te sterven.Dan word je pas echt stil.

    dank je Wouter voor deze prachtige reportage van GODS Grootheid en Liefde

Shortmovie – Galactische aanbiddin…

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
2