Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Bono's overpeinzing

24 december 2008
Bono

U2's frontman Bono

Dit vond ik op Internet. Een leuke overpeinzing van U2’s leadzanger Bono.

“Het idee dat God, als er dan sprake is van een Kracht, van Logica en van Liefde in het universum, dat Het dan zou trachten Zichzelf uit te leggen al is verbazingwekkend genoeg. Dat Het zichzelf zou proberen uit te leggen en te beschrijven door een kind te worden dat geboren wordt in armoede, in de stront en het stro… een kind… Ik dacht alleen maar: “Wow!” Alleen al deze poëzie. . . Ongelofelijke liefde, ongekende macht, beschrijft zichzelf als de meest kwetsbare. En daar was het! Ik zat daar, en het is niet dat het me nooit eerder was opgevallen, maar de tranen stroomden van mijn gezicht. Ik zag de genialiteit van dit, de geniale vindingrijkheid van een bepaald punt in tijd en alles om dit punt te centreren.” {bron}

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Bono’s overpeinzing

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0