Bono’s overpeinzing

1 min leestijd
Bono

U2's frontman Bono

Dit vond ik op Internet. Een leuke overpeinzing van U2’s leadzanger Bono.

“Het idee dat God, als er dan sprake is van een Kracht, van Logica en van Liefde in het universum, dat Het dan zou trachten Zichzelf uit te leggen al is verbazingwekkend genoeg. Dat Het zichzelf zou proberen uit te leggen en te beschrijven door een kind te worden dat geboren wordt in armoede, in de stront en het stro… een kind… Ik dacht alleen maar: “Wow!” Alleen al deze poëzie. . . Ongelofelijke liefde, ongekende macht, beschrijft zichzelf als de meest kwetsbare. En daar was het! Ik zat daar, en het is niet dat het me nooit eerder was opgevallen, maar de tranen stroomden van mijn gezicht. Ik zag de genialiteit van dit, de geniale vindingrijkheid van een bepaald punt in tijd en alles om dit punt te centreren.” {bron}

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -