Met de kids naar Bolt (Disney)

1 min leestijd

[pro-player width=’620′ height=’380′ type=’FLV’]http://www.youtube.com/watch?v=7GPvzO-IR-w[/pro-player]

Het hoort bij een schoolvakantie van de kids: naar een van de films in de bioscoop. En nu was Disney’s Bolt aan de beurt. Dus vanmiddag om half twee naar de buis. We hadden er al erg naar uitgekeken want de trailer was erg leuk. Blijkbaar waren we niet de enigen want er stond een rij voor de kassa tot buiten. ‘k Zag ook in het nieuws dat de film het erg goed doet, en terecht! Leuk! Goede aanrader om even lekker een ontspannen verhaal te pakken. Een hond die niet weet dat de werkelijkheid waarin hij lijkt te leven eigenlijk helemaal niet bestaat. Wat een enorme ontgoocheling als blijkt dat je niet super bent en geen superpowers hebt. Dan ben je maar gewoon gewoon. Het leuk is… dat blijkt niet te zijn. Zeker niet als je vrienden naast je hebt staan. Hmmz, het lijkt alweer een of andere diepe gedachte die uit de film lijkt te ontspruiten. ‘k Ga daar maar eens verder over nadenken.

[ link naar YouTube ]