Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Mijn iPhone apps

23 februari 2009

iphone applicaties

Het is een enorme klus om de juiste applicaties voor je iPhone op te duikelen. Maar er zijn voor mij wel een aantal toppertjes, omdat ze dit apparaat zo enorm handig maken. Ik zet ze een beetje ongeorganiseerd op een rijtje. En als je tips hebt voor een must-have-app, dan hoor ik het graag! Want de meeste apps worden na een keer nooit meer gebruikt.

Google app : met één klik al je Google Apps op een rijtje. Erg handig als je bijvoorbeeld Gmail, Google Calendar, Docs, Reader, etc gebruikt. 

BibleReader : de Bijbel op je iPhone. Er wordt hard gewerkt om veel beschikbaar te maken. ‘k Mis nog een notitie mogelijkheid.

Hyves : voor de echte Hyver, wel handig.

LinkedIn : direct naar LinkedIn profile, inbox, etc.

TwitterFon : Twitteren is hot. Er zijn verschillende applicaties. Deze is mooi, werkt goed.

Facebook : als de andere social network apps. Werkt gewoon en doet wat ‘ie moet doen.

Evernote : prachtig! Zeker als je ook Evernote gebruikt op je PC/Mac. Synchroniseert direct en je hebt dus altijd alles bij de hand.

Journaal : altijd het laatste NOS journaal direct beschikbaar.

NOS Teletekst : deze oude media zal niet zomaar verdwijnen. Lekker snel op je iPhone.

DWDD : voor de echte “De Wereld Draait Door” fan, de VODcast (een paar minuutjes samenvatting van de laatste uitzending)

NU.nl : deze applicatie werkt lekker. NU.nl kwaliteit.

Remote : via je iPhone je iTunes bedienen (gratis). Werkt trouwens alleen als je computer op hetzelfde draadloos internet is verbonden als je iPhone.

Keynote Remote : via je iPhone je Keynote bedienen en de aantekeningen van de presentatie op je iPhone (betaalde app, €0,79). Werkt trouwens alleen als je computer op hetzelfde draadloos internet is verbonden als je iPhone.

WhatTheFont : echt heel leuk. Je maakt een foto van de letters waarvan je wilt weten wat het gebruikte font is. Hou je van vormgeving, dan is dit echt een superhandige app.

Trein : de NS-reisplanner direct geschikbaar (betaalde app, €2,39)

TakeMeToMyCar : kom je in een vreemde stad? Even de locatie vastleggen van je auto. Hoef je niet meer te zoeken als je teruggaat. Gebruikt hiervoor Google Maps

Shazam : wil je de titel weten van het liedje wat je hoort? Even de iPhone laten meeluisteren en je weet het zo!

Fring : Skype, MSN, Google Talk, etc. op je iPhone. Al vind ik persoonlijk chatten op de iPhone net ff te langzaam gaan (maar ik moet misschien mijn tempo wat ophogen, blijven oefenen)

‘k Heb natuurlijk nog meer. Een aantal moet ik nog uittesten, maar veel zijn ook niet het vermelden waard. Er zit erg veel kaf tussen het koren. Dus op zoek naar de pareltjes die het leven een beetje gemakkelijker kunnen maken.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Mijn iPhone apps

door Wouter van der Toorn Leestijd: 2 min
0