Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Update : Nieuwe site online

13 februari 2009

Mijn studeer, relax, muziek en werkkamer

Deze bijdrage schrijf schreef ik al op mijn nieuw opgezette site, hoewel toen nog niet officieel online. Dat zal de komende dagen wel ergens gebeuren. Dat is ondertussen wel een feit! De oude site stond alweer een aantal jaren. Opgebouwd in Joomla 1.0 (moest ook nodig geupgrade worden). Met opzich een plezierig aantal bezoekers rond 25 per dag. Dat is niet veel, maar ook niet niks.

Deze site is opgebouwd in WordPress. De keuze hiervoor was vrij gemakkelijk. Belangrijkste reden is dat WordPress goed (wellicht het beste van de CMS’en) is te koppelen met allerlei sociale netwerken zoals Facebook, Hyves. Ook functies als RSS en toevoegen via andere applicaties gaat allemaal een stuk gemakkelijker.

De oude Joomla database heb ik met een gevonden Query overgezet in WordPress (query is hier te vinden). Deze hikte helaas op een aantal vreemde tekens (nou ja, vreemd, maar het ging niet goed). Denk dan aan tekens als è en é. Resulteerde dat ik zo’n 25 artikelen handmatig nog moest bijwerken.

Er moeten nog wat tweaks worden gedaan in de CSS. En de integratie met Flickr zou mooi moeten gaan, maar dat gaat nog niet helemaal goed. Ik ben er in ieder geval niet tevreden over. Met andere woorden: er wordt aan gewerkt en het wordt mooi.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
2 Comments

Update : Nieuwe site online

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
2