Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Videoclip - Bring me to life

16 februari 2009

Uit de oude doos. Een van onze eerste grotere producties als jeugdkerk team. Op basis van de hit “Bring me to life” van Evanescence hebben we een eigen videoclip gemaakt. De computers toen trokken het allemaal maar net. Nog met Windows 98, Magix Video Deluxe en een Hi8-tape-handcamera. Maar het lukte allemaal best. Met genoegen laat ik em je nog eens zien.

Link naar YouTube

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Videoclip – Bring me to life

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0