BibleReader (iPhone) splitscreen

1 min leestijd

BibleReader (iPhone) splitscreenDe BibleReader (Bijbel app voor je iPhone) heeft afgelopen weekend een update gekregen waar de belangrijkste toevoeging van was dat je nu een “split-screen” optie hebt. Daarmee kan je gemakkelijk bijvoorbeeld je dictionary naast je tekst houden (zoals in de screenshot hierboven) of bijvoorbeeld parallel twee vertalingen naast elkaar lezen. Beide zaken vind ik persoonlijk erg gemakkelijk om mee te werken. De splitscreen optie werkt zowel in landscape (dan naast elkaar) als in portrait (onder elkaar). Het is echter nog steeds wachten op de Nieuwe Bijbelvertaling voordat deze beschikbaar wordt voor je iPhone.

Splitscreen met parallel vertalingSplitscreen landscape parallel vertalingenSplitscreen Strongs PortraitBiblereader met splitscreen Strongs