Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Er even tussenuit

5 maart 2009

In het Oude Centrum Nijmegen

‘k Ben er, samen met Rianne, er gezellig even tussenuit geknepen. De kids bij vrienden te logeren ondergebracht. En wij… lekker even genieten van niets doen. We waren in de regio Nijmegen. Gezellig en relaxed.We hebben even tijd gehad om door te praten over dingen waar we anders niet aan toe komen. Dat zouden meer mensen moeten doen. By the way: mag ik hier op mijn blog even heel hard roepen dat goede vrienden een grote zegen voor je zijn?!

Rianne bij Waalbrug Nijmegen

Rianne in Oude Centrum Nijmegen

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Er even tussenuit

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0