Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

ESV Study Bible

20 maart 2009

esv-study-bible

De ESV Study Bible is in Amerika “Christelijk boek van het jaar” geworden. Het is een Award van de Evangelical Christian Publishers Association (ECPA). Je kan deze studiebijbel tot eind van deze maand (maart 2009) gratis volledig online raadplegen (wat ik natuurlijk gelijk heb gedaan). Daarna is de basis gewoon beschikbaar maar is een deel van de speciale artikelen en resources alleen voor de mensen die een papieren versie hebben aangeschaft. Daar wordt een code bij geleverd die je onbeperkte toegang geven tot de site. Het ziet er schitterend uit. Zij begrijpen het goed, want deze studiebijbel is niet alleen beschikbaar als papieren versie maar ook digitaal op het web (via de browser), en voor de iPhone. Dat laatste is als losse module van de Biblereader app voor $29,95. Kijk, dat zouden er meer moeten doen. Want het boek sjouwen vind ik niet alles, maar ik heb em wel mooi beschikbaar als een prachtig hulpmiddel bij een stevige Bijbelstudie.

Meer over online hulpmiddelen bij het bestuderen van de Bijbel, kijk een naar dit overzicht. Check hieronder verder door voor een aantal screenshots van de site en de ESV Studybible voor de Biblereader iPhone app.

esvstudybible.org (1)esvstudybible.org (2)esvstudybible.org (3)esvstudybible.org (4)esvstudybible.org (5)esvstudybible.org (6)esvstudybible.org (7)esvstudybible.org (8)ESV Study Bible in Biblereader (1)ESV Study Bible in Biblereader (2)

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
2 Comments
  1. Jan-Paul

    Uhhmmm… Chrappich zeg. Zit gewoon even wat te koegelen over Iphone, Kom ik op de site van van de Troon. Had de meeste tips die je geeft reeds zel ondekt maar ben toch weer wat verder in de Iphoneleer.

ESV Study Bible

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
2