ESV Study Bible

1 min leestijd

esv-study-bible

De ESV Study Bible is in Amerika “Christelijk boek van het jaar” geworden. Het is een Award van de Evangelical Christian Publishers Association (ECPA). Je kan deze studiebijbel tot eind van deze maand (maart 2009) gratis volledig online raadplegen (wat ik natuurlijk gelijk heb gedaan). Daarna is de basis gewoon beschikbaar maar is een deel van de speciale artikelen en resources alleen voor de mensen die een papieren versie hebben aangeschaft. Daar wordt een code bij geleverd die je onbeperkte toegang geven tot de site. Het ziet er schitterend uit. Zij begrijpen het goed, want deze studiebijbel is niet alleen beschikbaar als papieren versie maar ook digitaal op het web (via de browser), en voor de iPhone. Dat laatste is als losse module van de Biblereader app voor $29,95. Kijk, dat zouden er meer moeten doen. Want het boek sjouwen vind ik niet alles, maar ik heb em wel mooi beschikbaar als een prachtig hulpmiddel bij een stevige Bijbelstudie.

Meer over online hulpmiddelen bij het bestuderen van de Bijbel, kijk een naar dit overzicht. Check hieronder verder door voor een aantal screenshots van de site en de ESV Studybible voor de Biblereader iPhone app.

esvstudybible.org (1)esvstudybible.org (2)esvstudybible.org (3)esvstudybible.org (4)esvstudybible.org (5)esvstudybible.org (6)esvstudybible.org (7)esvstudybible.org (8)ESV Study Bible in Biblereader (1)ESV Study Bible in Biblereader (2)

2 reacties

  1. creatov op 01-04-2009 om 22:32

    Nou, leuk! Goed om te horen dat je er toch wat aan hebt. Als jij nog tips hebt, ik hou me aanbevolen!  2. Jan-Paul op 01-04-2009 om 19:16

    Uhhmmm… Chrappich zeg. Zit gewoon even wat te koegelen over Iphone, Kom ik op de site van van de Troon. Had de meeste tips die je geeft reeds zel ondekt maar ben toch weer wat verder in de Iphoneleer.