Studiebijbel online (tot april gratis)

1 min leestijd

bijbels

Een berichtje dat het vermelden waard is, zeker voor Mac gebruikers. De Studiebijbel van Centrum voor Bijbelonderzoek wordt online beschikbaar. Je weet wel, die hele lange rij Bijbelverklaringen met een directe vertaling van de grondteksten. Het Nieuwe Testament is compleet en aan het Oude Testament wordt voortdurend gewerkt.

De downloadable applicatie is gebouwd op een java-applicatie die alleen op Windows draait. Daarbij liep ikzelf steeds weer vast in de behoorlijk ingewikkelde aanmeldprocedure na installatie. En sinds de overstap op Mac OS X heb ik weinig aan de (wel erg dure) CD-Rpm. Tot april 2009 kan je je gratis aanmelden en gebruikmaken van het Internet platform. ‘k Heb nog geen prijzen kunnen ontdekken en wacht nu even af voor de inlogcode. Als dat zover is zal ik er een review over schrijven op dit blog. Voor nu, check de site van stichting voor Bijbelonderzoek, [ klik hier ].