Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Studiebijbel online (tot april gratis)

6 maart 2009

bijbels

Een berichtje dat het vermelden waard is, zeker voor Mac gebruikers. De Studiebijbel van Centrum voor Bijbelonderzoek wordt online beschikbaar. Je weet wel, die hele lange rij Bijbelverklaringen met een directe vertaling van de grondteksten. Het Nieuwe Testament is compleet en aan het Oude Testament wordt voortdurend gewerkt.

De downloadable applicatie is gebouwd op een java-applicatie die alleen op Windows draait. Daarbij liep ikzelf steeds weer vast in de behoorlijk ingewikkelde aanmeldprocedure na installatie. En sinds de overstap op Mac OS X heb ik weinig aan de (wel erg dure) CD-Rpm. Tot april 2009 kan je je gratis aanmelden en gebruikmaken van het Internet platform. ‘k Heb nog geen prijzen kunnen ontdekken en wacht nu even af voor de inlogcode. Als dat zover is zal ik er een review over schrijven op dit blog. Voor nu, check de site van stichting voor Bijbelonderzoek, [ klik hier ].

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Studiebijbel online (tot april gratis)

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0