Weekendpost: Panoramafoto met je iPhone

1 min leestijd

Panorama foto met Pano iPhone app

De camera van een iPhone mag dan slechts 2 MegaPixels hebben aan resolutie, je kan er wel aardige dingen mee doen. Zoals de foto hierboven. Om de lente te vieren heb ik een panorama fotootje gemaakt vanuit onze slaapkamer. We kijken deels uit op de tennisbaan, deels op de akkers aan de rand van Doetinchem. Hiervoor heb ik de iPhone app “Pano” gebruikt. Het werkt erg gemakkelijk, en het resultaat is niet onaardig. Wat wel wat vreemd is gegaan zie in de rare bocht in de weg, maar aan de bovenkant loopt het verder prima. Ook de andere panorama’s die ik ermee heb gemaakt gaan bijzonder goed. Aanradertje dus voor € 2,39. De free apps waren erg onbevredigend. Andere suggesties? Laat het me even weten!

Andere apps voor je camera die het vermelden waard zijn: Vihgo (gratis app, zet wat leuke creatieve effecten en filters over je foto heen), Polarize (gratis app, maakt een retro polaroid foto, inclusief die wat vreemde kleuren en sprekende contrast), ColorCanvas (tijdelijk gratis te krijgen, kan delen van je foto met kleur uitlichten, de rest zwart-wit).