Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Bijbel op Twitter (startbijbel)

16 april 2009

startbijbel_twitter

Het is weer tijd voor een experiment(je). Al een aantal weken werk ik aan een nieuwe e-cursus die nieuwkomers in “het christelijke” kan helpen bij het ontdekken van de Bijbel. Dat concept zal uiteindelijk worden gepubliceerd op startbijbel.nl. Vooralsnog wordt je via deze site doorgestuurd naar het onderdeel Bijbeluitleg op deze site. Als je graag wilt dat de Bijbel je leven beïnvloed, dan moet je zorgen dat je de Bijbel regelmatig hoort of leest. Nu kan de nieuwe media het je gemakkelijk maken. Natuurlijk. Het concept “Bible verse of the day” is al best wel oud en op veel plekken te vinden. Maar waarom kan ik er geen vinden op Twitter in het Nederlands? Dan start ik het toch zelf! Het wordt in de nabije toekomst automatisch gekoppeld aan het concept StartBijbel.nl (waaronder dus een nieuwe e-cursus). Wil je ook je dag gaan starten met de Bijbel? Twitter.com/startbijbel.

PS 1: om dit te regelen gebruik ik tweetlater.com, waarmee je je tweets kan plannen.

PS 1: om de tweets te plannen gebruik ik nu futuretweets.com

PS 2: design moet nog op orde worden gebracht.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
2 Comments
  1. creatov

    Even een korte update: tweetlater.com meldt een groot server probleem te hebben. En dat net nadat ik het startbijbel account net heb ingesteld. Even afwachten dus… Want vanmorgen 08:00 uur zou de eerste geautomatiseerde bericht moeten verschijnen.

Bijbel op Twitter (startbijbel)

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
2