Bijbel op Twitter (startbijbel)

1 min leestijd

startbijbel_twitter

Het is weer tijd voor een experiment(je). Al een aantal weken werk ik aan een nieuwe e-cursus die nieuwkomers in “het christelijke” kan helpen bij het ontdekken van de Bijbel. Dat concept zal uiteindelijk worden gepubliceerd op startbijbel.nl. Vooralsnog wordt je via deze site doorgestuurd naar het onderdeel Bijbeluitleg op deze site. Als je graag wilt dat de Bijbel je leven beïnvloed, dan moet je zorgen dat je de Bijbel regelmatig hoort of leest. Nu kan de nieuwe media het je gemakkelijk maken. Natuurlijk. Het concept “Bible verse of the day” is al best wel oud en op veel plekken te vinden. Maar waarom kan ik er geen vinden op Twitter in het Nederlands? Dan start ik het toch zelf! Het wordt in de nabije toekomst automatisch gekoppeld aan het concept StartBijbel.nl (waaronder dus een nieuwe e-cursus). Wil je ook je dag gaan starten met de Bijbel? Twitter.com/startbijbel.

PS 1: om dit te regelen gebruik ik tweetlater.com, waarmee je je tweets kan plannen.

PS 1: om de tweets te plannen gebruik ik nu futuretweets.com

PS 2: design moet nog op orde worden gebracht.

2 reacties

  1. creatov op 17-04-2009 om 13:33

    Vergeet dat hele tweetlater.com. De service van http://futuretweets.com is prima, veel cleaner, geen rotzooi en commercieel gedoe. Netjes! En een grote aanrader!  2. creatov op 17-04-2009 om 07:08

    Even een korte update: tweetlater.com meldt een groot server probleem te hebben. En dat net nadat ik het startbijbel account net heb ingesteld. Even afwachten dus… Want vanmorgen 08:00 uur zou de eerste geautomatiseerde bericht moeten verschijnen.