Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Een dagje Burgers Zoo

14 april 2009

Gisteren zijn we lekker een dagje weg geweest als gezinnetje. Burgers Zoo in Arnhem was aan de beurt. Goed hoor, even family time. En nu even wat fotootjes dumpen. Altijd leuk. ‘k Had nooit eerder de NextGEN plugin gebruikt voor WordPress die je helpt om netjes fotoalbums in je blog te houden. Voor dit moment ben ik er redelijk tevreden over.

[nggallery id=1]

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Een dagje Burgers Zoo

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0