Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Fundering kapel gescheurd

29 april 2009

scheur_kapel_baptisten_doetinchem

De kapel van onze eigen baptistengemeente in het centrum van Doetinchem kan voorlopig niet worden gebruikt. De fundering is gescheurd. De plannen voor een nieuw fietspad langs de kapel zijn op de lange baan geschoven, omdat de grond niet stabiel is. De gemeente heeft de projectontwikkelaar opgedragen per direct een noodstut aan te brengen om verdere verslechtering van de situatie te voorkomen. Ook heeft de gemeente busmaatschappij Syntus opgedragen om de bussen niet al te hard te laten rijden.

Komende zondag zullen we de samenkomst hebben op een (voor mij) nog onbekende locatie. Dat zal allemaal vast wel in orde komen. Het vraagt alleen aan alle kanten flexibiliteit. ‘k Ben blij dat het maaltijdproject wel door kan blijven gaan omdat het aangrenzende gebouw (Het Dijkhuis) waar de verschillende zalen zijn, wel open mag blijven.

Meer berichtgeving op “De Gelderlander” en “Omroep Gelderland“.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
2 Comments
  1. creatov

    Je krijgt inderdaad deze associaties erbij. Ik kreeg daarbij ook het idee dat de tempel van God niet is opgebouwd uit stenen maar uit mensen. Daarbij zijn mensen zelf het huis geworden waarin God woont. Ofwel, de tempel van God zijn wij…

Fundering kapel gescheurd

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
2