Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

iPhone aanrader: PandoraBox

16 april 2009

pandorabox

Sinds ik PandoraBox op mijn iPhone heb staan heb ik toch een aantal aardige apps gratis binnengehaald. Veel applicaties worden in verloop van tijd goedkoper of zelfs helemaal gratis. Of applicaties worden tijdelijk gratis aangeboden vanwege het een of het ander. Als je een applicatie wil downloaden stuurt PandoraBox je netjes door naar de App Store. Aanrader dus. Want gratis is altijd leuk. Maar pas op: nog steeds is het overgrote deel van de iPhone applicaties totaal waardeloos en niet eens het bekijken waard. Je vind PandoraBox gewoon in de App Store.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

iPhone aanrader: PandoraBox

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0