Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Jezus Christus volgt u via Twitter

22 april 2009

Jesus Christ is following you in Twitter

Nice, Jezus blijkt me te volgen via Twitter. Dit kreeg ik zojuist in de mailbox: “jesus christ is now following your updates on Twitter“. Fijn dat hij bijhoudt wat er in mijn leven omgaat. Blijkbaar vooral dat wat ik in het openbaar post op twitter. Gelukkig gaat het bij Jezus om meer dan dat kleine stukje waar ik bewust voor kies om te openbaren via een Twitter post. Hij weet wat er in  me omgaat, kent mijn gedachten. “U weet het als ik zit of sta, u doorziet van verre mijn gedachten” (Psalm 139:2). Mooi, Jezus volgt me dus. Houdt alle updates bij, en niet alleen die van Twitter.. Geen geheimen dus en geen verrassingen als ik weer eens een goed gesprek met Hem heb. Bedankt voor het volgen van alle updates.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments
God

Jezus Christus volgt u via Twitter

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0