Jezus Christus volgt u via Twitter

1 min leestijd

Jesus Christ is following you in Twitter

Nice, Jezus blijkt me te volgen via Twitter. Dit kreeg ik zojuist in de mailbox: “jesus christ is now following your updates on Twitter“. Fijn dat hij bijhoudt wat er in mijn leven omgaat. Blijkbaar vooral dat wat ik in het openbaar post op twitter. Gelukkig gaat het bij Jezus om meer dan dat kleine stukje waar ik bewust voor kies om te openbaren via een Twitter post. Hij weet wat er in  me omgaat, kent mijn gedachten. “U weet het als ik zit of sta, u doorziet van verre mijn gedachten” (Psalm 139:2). Mooi, Jezus volgt me dus. Houdt alle updates bij, en niet alleen die van Twitter.. Geen geheimen dus en geen verrassingen als ik weer eens een goed gesprek met Hem heb. Bedankt voor het volgen van alle updates.