Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Nieuwe Bijbelvertaling op de iPhone

2 april 2009

NBV op de iPhone

Vandaag is het eindelijk zover: de Nieuwe Bijbelvertaling is beschikbaar op de iPhone. Hiervoor hebt je allereerst de BibleReader applicatie nodig, een gratis basis applicatie met daarbij veel gratis vertalingen beschikbaar. De NBV en veel andere vertalingen en studietools kun je als extra module aanschaffen. Dat moet je doen via de website van Olivetree (de prijs voor de NBV is $36, dat komt neer op zo’n €27,50). Heb je al eerder de NBV aangeschaft voor een eerdere telefoon (mijn vorige smartphone draaide op Windows Mobile, hierop had ik de NBV al beschikbaar), dan blijft de vertaling gewoon beschikbaar en hoef je verder niets bij te betalen. Om de vertaling beschikbaar te maken moet in de BibleReader applicatie  je account synchroniseren, zodat je persoonlijke bibliotheek wordt bijgewerkt (klik in het scherm op de “i” dat rechtsonder in de balk staat). Enjoy!

UPDATE 23 oktober 2009 : Deze week is de NBV beschikbaar via je mobiele browser. Surf naar bijbelmobiel.nl, that’s it! Dusse, iedereen met zijn mobieltje nu in de kerk :)

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Nieuwe Bijbelvertaling op de iPhone

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0