Nieuwe Bijbelvertaling op de iPhone

1 min leestijd

NBV op de iPhone

Vandaag is het eindelijk zover: de Nieuwe Bijbelvertaling is beschikbaar op de iPhone. Hiervoor hebt je allereerst de BibleReader applicatie nodig, een gratis basis applicatie met daarbij veel gratis vertalingen beschikbaar. De NBV en veel andere vertalingen en studietools kun je als extra module aanschaffen. Dat moet je doen via de website van Olivetree (de prijs voor de NBV is $36, dat komt neer op zo’n €27,50). Heb je al eerder de NBV aangeschaft voor een eerdere telefoon (mijn vorige smartphone draaide op Windows Mobile, hierop had ik de NBV al beschikbaar), dan blijft de vertaling gewoon beschikbaar en hoef je verder niets bij te betalen. Om de vertaling beschikbaar te maken moet in de BibleReader applicatie  je account synchroniseren, zodat je persoonlijke bibliotheek wordt bijgewerkt (klik in het scherm op de “i” dat rechtsonder in de balk staat). Enjoy!

UPDATE 23 oktober 2009 : Deze week is de NBV beschikbaar via je mobiele browser. Surf naar bijbelmobiel.nl, that’s it! Dusse, iedereen met zijn mobieltje nu in de kerk :)