Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Plan je Twitter updates

17 april 2009

futuretweets

Ben je een fanatieke Twitteraar, of juist een professionele? Dan zijn er wellicht situaties waarin je graag een update zou willen klaarzetten die op een bepaald moment wordt gepost in je Twitter account. Er zijn een aantal services te vinden die je hierbij helpen. De service van FutureTweets spreekt mijzelf bijzonder aan. Clean, Free en Dutch! Wat wil je nog meer.

Wat heb je nodig? Allereerst moet je een uniek account aanmaken (dat is trouwens niet je Twitter account) waarbij je ook een OpenID kan gebruiken als je die hebt. Zodra je account is aangemaakt voer je je Twitter gegevens in. En vervolgens… voila, plannen maar. De interface is zoals een interface hoort te zijn (echt superdik voor elkaar!) en spreekt voor zich.Er zitten een paar leuke extraatjes waaronder invoeren van iconen of de twitter-update op z’n kop. Niet echt heel handig, wel erg geinig.

futuretweets_screenfuturetweets schedule a tweet

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Plan je Twitter updates

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0