Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Weekendpost: nog wat panorama foto's

12 april 2009

Panorama van kasteel Slangenburg, Doetinchem

Ik wens je een mooi Paasfeest toe! Vanmorgen hebben we een heerlijke en dynamische dienst gehad in onze gemeente. Een feest van nieuw leven, een lentefeest dat wordt onderstreept door de opstanding van Jezus Christus. Wow, het nieuws van de opstanding is vol kracht. De kracht die Jezus liet opstaan uit de dood woont in de kinderen van God. Gaaf.

Klik hier om de preek te downloaden / luisteren

Vanmiddag zijn we lekker even uit wandelen gegaan. Vlak bij ons is kasteel en landgoed Slangenburg. Een mooie plek om even te wandelen. De kans laat ik natuurlijk niet aan me voorbij gaan om even wat panorama foto’s te maken met de iPhone.

Panorama foto landgoed Slangenburg, Doetinchem

Panorama foto bij Abdij Slangenburg, Doetinchem

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Weekendpost: nog wat panorama foto’…

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0