Weekendpost: nog wat panorama foto’s

1 min leestijd

Panorama van kasteel Slangenburg, Doetinchem

Ik wens je een mooi Paasfeest toe! Vanmorgen hebben we een heerlijke en dynamische dienst gehad in onze gemeente. Een feest van nieuw leven, een lentefeest dat wordt onderstreept door de opstanding van Jezus Christus. Wow, het nieuws van de opstanding is vol kracht. De kracht die Jezus liet opstaan uit de dood woont in de kinderen van God. Gaaf.

Klik hier om de preek te downloaden / luisteren

Vanmiddag zijn we lekker even uit wandelen gegaan. Vlak bij ons is kasteel en landgoed Slangenburg. Een mooie plek om even te wandelen. De kans laat ik natuurlijk niet aan me voorbij gaan om even wat panorama foto’s te maken met de iPhone.

Panorama foto landgoed Slangenburg, Doetinchem

Panorama foto bij Abdij Slangenburg, Doetinchem