Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Eerste week Startersbijbel

11 mei 2009

startersbijbel les 1

Startersbijbel.nl draait nu een weekje proef. Op deze site is een online cursusomgeving ingericht met een cursus “Bijbellezen voor starters“. Hoewel er nog wat technische complicaties zijn waardoor ik dit hele domein ga verhuizen, loopt het op zich al best wel lekker. Het betekent ondertussen dus ook gaan reageren op de gemaakte opdrachten. Bij ieder van de acht lessen moeten drie opdrachten worden gemaakt waarbij zelf actief de Bijbel moet worden gelezen. Het is een soort begeleide stille-tijd als je dat zo zou willen noemen. Het idee is dat je in acht weken tijd (de duur van de cursus) gelijk een diepte kennismaking hebt met het evangelie van Johannes. Door de leesopdrachten worden gelijk een aantal principes duidelijk gemaakt en toegepast. Gaaf. Maar nu eerst verhuizen met het domein en de technische zaken netjes regelen.

startersbijbel_opdracht1-3 startersbijbel_les4-cursusleider

 

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Eerste week Startersbijbel

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0