Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Migratie van de site is rond

18 mei 2009

In de war


Het duurde even… maar de site is over naar een nieuwe server. Het ging niet helemaal gladjes. De database import werd onderbroken, dus toen maar de database in stukken gemigreerd. En er moest het een en ander worden geknutseld met de .htaccess bestanden. Maarrr, volgens mij loopt het nu goed. Ik kijk het allemaal maar even aan, maar denk dat ik me nu weer op de belangrijke dingen van het leven kan richten, oftewel, niet meer posten over technische zaken enzo, maar lekker aan de slag met Startersbijbel.nl (online cursus), posten over Bijbelstudie, Internet, Zoekmachines, discipelschap, het gezinnetje, iPhone… Kom je een probleempje tegen, zou je met het dan willen melden?

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
1 Comments

Migratie van de site is rond

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
1