Migratie van de site is rond

1 min leestijd

In de war


Het duurde even… maar de site is over naar een nieuwe server. Het ging niet helemaal gladjes. De database import werd onderbroken, dus toen maar de database in stukken gemigreerd. En er moest het een en ander worden geknutseld met de .htaccess bestanden. Maarrr, volgens mij loopt het nu goed. Ik kijk het allemaal maar even aan, maar denk dat ik me nu weer op de belangrijke dingen van het leven kan richten, oftewel, niet meer posten over technische zaken enzo, maar lekker aan de slag met Startersbijbel.nl (online cursus), posten over Bijbelstudie, Internet, Zoekmachines, discipelschap, het gezinnetje, iPhone… Kom je een probleempje tegen, zou je met het dan willen melden?

1 reactie

  1. creatov op 18-05-2009 om 17:00

    Even op mezelf reageren, om te kijken of de reactie module ook netjes doet wat ie moet doen.