Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Onze nieuwsbrief is verstuurd

26 mei 2009

Op dit moment staat de maillist manager te draaien om onze periodieke nieuwsbrief te versturen. Met deze nieuwsbrief houden we onze persoonlijke supporters en belangstellenden voor ons werk op de hoogte bij stichting  Agapè. Binnen deze organisatie werk ik voor een aantal dagen per week aan nieuwe en innovatieve media concepten binnen evangelisatie en discipelschap. Dat naast mijn betrokkenheid binnen de plaatselijke baptistengemeente. Wil je de nieuwsbrief zelf lezen? Dat kan online. Wil je deze nieuwsbrief voortaan ook ontvangen in je mailbox? Stuur dan een berichtje via deze pagina.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Onze nieuwsbrief is verstuurd

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0