Start verhuizen domein

1 min leestijd

goudvis

Afgelopen twee weken heb ik veel tijd besteed aan de technische zaken rondom Startersbijbel.nl. Dat is een e-cursus “Bijbellezen voor starters”. De cursusomgeving maakt gebruik van eFront Learning, een (voor mij) vrij nieuw systeem. Het werkt prima, en op zich doet het het probleemloos. Maar een paar lastige zaken doen zich voor die ik niet kan oplossen. Het heeft o.a. te maken met de server specifieke instellingen MAGIC_QUOTES_GPC die standaard op ON staat maar die op OFF moet worden gezet. Een htaccess override wordt niet toegestaan en MijnDomein zegt gewoon: dat kan niet omdat we dat niet doen.

‘k Heb geen zin meer in het gevecht en zeker niet nadat voor de zoveelste keer MijnDomein lang uit de lucht was. Dus het visje zoekt een ander kommetje, daarom zal ik het domein gaan verhuizen. Zal wel wat complicaties geven hier en daar, maar ik ga het gewoon maar even doen. De keuze is gevallen op WebReus.nl. Deze werd me via een paar kanten geadviseerd. Ik neem de gok dat dat een goede stap zal zijn.