Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

15 jaar

15 juni 2009

15juni

15 jaar geleden… als ik nu de foto’s bekijk is de eerste gedachte: “zo, wij waren jong”. En dat klopt. We waren twintig toen Rianne en ik de keuze maakte voor eeuwige trouw. Het zijn mooie, roerige, emotionele, geweldige, avontuurlijke, gezellige, dynamische, onzekere, verliefde (en wat al niet meer gezegd moet worden) jaren. En we gaan op naar de volgende honderd. Want onze ervaring is: hoe beter gerijpt, hoe beter de kwaliteit. Vandaag ben ik offline omdat ik met mijn vriendinnetje op stap ga. En daar mag niemand tussenkomen ;)

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

15 jaar

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0