Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Startersbijbel.nl

26 juni 2009

Startersbijbel.nl

Sinds het opzetten van “Startersbijbel.nl”, een online cursus voor mensen die willen starten met de Bijbel, blijft het concept in beweging. Inhoudelijk blijf je schaven aan een concept als dit. Bijvoorbeeld het onderdeel van eerste standaard feedback die je krijgt na het insturen van een gemaakte opdracht. Iedere week wordt dit bijgewerkt en aangevuld zodat de cursusbegeleider vooral in de persoonlijke relatie kan insteken in plaats van kennis.

Deze week heb ik een WordPress site voor de cursus gehangen (nagenoeg een copy van deze site). De URL www.startersbijbel.nl wordt direct doorgestuurd naar startersbijbel.creatov.nl. En vanuit deze site kan je nu inloggen op de cursus omgeving.

Binnenkort wordt de cursus in het Engels vertaald. Hebben nog meer mensen er plezier van. ‘k Ben trouwens wel benieuwd of er meer concepten als dit (in het christelijke genre van discipelschap) werken. Wie kent ze en kan me aan de webadressen helpen?

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Startersbijbel.nl

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0