Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Weekendpost

13 juni 2009

Oldtimer

Vandaag was het tijd voor een vader-zoon dag. Op zo’n dag moet je mannen dingen doen, toch? Dus wij hebben vanmorgen allereerst in een oldtimer gereden. Erg gaaf! Alvast even de auto leren kennen voor komende maandag. Dan zijn Rianne en ik al vijftien jaar (!) getrouwd. Dus er is zeker wat te vieren. We gaan in ieder geval lekker touren in deze prachtige auto. De rest…

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Weekendpost

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0