Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Weekendpost : Bol.com party

28 juni 2009

Donald DuckIk kijk terug op een leuk feest gisterenavond in Amsterdam. ‘k Had een uitnodiging gekregen voor het jubileum feestje. Een echt multimedia feestje met gave optredens (Esmée, Moke, Anouk en anderen), workshops (o.a. met een Disney strip-tekenaar die bovenstaande even tekende), Playstation corner en lekker eten. Erg leuk. Op mijn twitter-account heb ik wat live-verslag gedaan. O.a. van de Bol.com Awards die zijn uitgereikt. Van Esmée, Moke en Anouk heb ik wat film opnamen gemaakt, die moet ik nog even uploaden op YouTube.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Weekendpost : Bol.com party

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0