Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Youtube copyrights

29 juni 2009

YouTube copyrightMag het nou wel of mag het nou niet. Als je leuk met je hand camera een korte registratie van een optreden maakt en dat upload op Youtube, dan mag dat blijkbaar niet?? Ik kreeg de volgende mail (moet automatisch zijn) waarin direct gedreigd wordt met met het verwijderen van je hele account. ‘k Heb werkelijk geen idee over wat er nu mis is. Video maar ff op privé gezet, maar dat is toch vreemd?? Oftewel, dat zou ik dus niet mogen uploaden. Hier het mailtje dat ik kreeg:


Automatisch emailtje van Esmee Denters via YouTube

Automatisch emailtje van Esmee Denters via YouTubeWouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
3 Comments
  1. Engruppo

    Hmm … Was YouTube juist niet het medium waar Esmee Denters haar succes aan te danken heeft. Tsss… kinderachtig!

  2. Huh

    Denk niet dat Esmee haar eigen account meer in de hand heeft tegenwoordig, daar zit een heel team achter. Denk ook niet dat ze er zelf een probleem mee heeft, want op twitter wil ze nog wel eens een linkje plaatsen naar dit soort filmpjes. Juridisch gezien, hebben ze wel gelijk denk ik. Wellicht zouden ze er minder problemen mee hebben als je alleen Outta Here in het filmpje had gelaten, aangezien het Admit It alleen nog in Nederland te verkrijgen is. Daarnaast zie je bij andere concert-videos wel eens dat eigenaars erin geknipt hebben, zodat niet het hele liedje te horen is. Die filmpjes blijven er meestal ook wel op staan.

  3. Martijn

    Universal, he. Juridisch klopt het, dus uitkijken met die Donaldafbeelding in je vorige post… daar struint een andere grote jongen het internet voor af.

Youtube copyrights

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
3