Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Bijbelblog op Startersbijbel.nl

2 juli 2009

nieuwe bijbelblogHet concept Startersbijbel.nl blijft aardig groeien. De onderdelen die nog op deze blog stonden over Bijbeluitleg en Bijbeltools zijn ondergebracht onder de noemer Startersbijbel.nl. Een ander en nieuw onderdeel is de “Bijbelblog“, blogposts die gaan over nieuws, weetjes en gedachten over de Bijbel. Zo wordt het concept Startersbijbel een concept rondom de hele Bijbel waar achter een aantal online cursussen komen te hangen. Dat zijn er nu nog maar twee:

  1. Bijbellezen voor starters
  2. Online de Bijbel bestuderen

Ze zitten met de cursussen nog in de pilot-fase. Maar ik vermoed dat dat niet lang meer gaat duren. In de zijbalk van Creatov.nl laat ik de RSS van de Bijbelblog meelopen. Altijd leuk toch?! Ondertussen is het begin gemaakt het de vertaling naar het Engels van dit concept. Dat komt uiteindelijk onder de noemer StarterBible.com beschikbaar.

Voor alle duidelijkheid: StartersBijbel.nl is vooral bedoeld voor mensen die aan de slag willen met de Bijbel maar deze nog niet zo goed kennen. Het is zeker niet de bedoeling om een literair kenniscentrum te zijn. Het doel is dat mensen zelfstandig en effectief de Bijbel kunnen lezen zodat ze kunnen groeien in hun geloof en hun relatie met God.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Bijbelblog op Startersbijbel.nl

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0