Onrust door geloof

1 min leestijd

Romeinse soldaat

Er zijn aardig wat mensen die vers met God en geloof bezig zijn die de ervaring hebben dat onvrede en onrust begon op het moment dat ze tot geloof kwamen of met God bezig gingen. “Toen is het allemaal begonnen”. Als je niet begrijpt waarom dat allemaal gebeurt wordt je gefrustreerd en ontmoedigd. Stel er is een jager die wilde ganzen schiet. Hij schiet er vijf uit de lucht waarvan er drie dood, maar twee zijn gewond. Naar welke gans zal de jager het eerste lopen? Niet naar de dode ganzen, die gaan toch niet meer weg. Maar juist naar de gewonde ganzen. Wees dus niet verbaasd dat er onrust ontstaat om je heen. Logisch, je bent in het nieuwe leven gestapt! En dat is een stap in het heetst van de geestelijke strijd: je bent op dat moment namelijk bevrijd uit het rijk van de duisternis en naar het rijk van het licht gebracht! Of je staat vlak voor dat moment. Geef het daarom niet op!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -