Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Onrust door geloof

5 juli 2009

Romeinse soldaat

Er zijn aardig wat mensen die vers met God en geloof bezig zijn die de ervaring hebben dat onvrede en onrust begon op het moment dat ze tot geloof kwamen of met God bezig gingen. “Toen is het allemaal begonnen”. Als je niet begrijpt waarom dat allemaal gebeurt wordt je gefrustreerd en ontmoedigd. Stel er is een jager die wilde ganzen schiet. Hij schiet er vijf uit de lucht waarvan er drie dood, maar twee zijn gewond. Naar welke gans zal de jager het eerste lopen? Niet naar de dode ganzen, die gaan toch niet meer weg. Maar juist naar de gewonde ganzen. Wees dus niet verbaasd dat er onrust ontstaat om je heen. Logisch, je bent in het nieuwe leven gestapt! En dat is een stap in het heetst van de geestelijke strijd: je bent op dat moment namelijk bevrijd uit het rijk van de duisternis en naar het rijk van het licht gebracht! Of je staat vlak voor dat moment. Geef het daarom niet op!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Onrust door geloof

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0