Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Weekendpost : Rummikub

11 juli 2009

Rummikub for iPhoneHet is niet gemakkelijk om een real-life spel naar volle tevredenheid om te zetten naar een game. Ik geloof dat het met Rummikub is gelukt. Het is een van onze favoriete spelletjes in het gezin. Leuk, concreet, niet te lang, logisch. De iPhone app is net uit en is behoorlijk verslavend heb ik gemerkt. Snel weer een paar zetten doen en weer verder gaan waar je was gebleven. De volgende keer ga je gewoon weer verder waar je gebleven was. Het spel is gewoon zoals het is. Het werkt als een tierelier. Deze iPhone app kan je aanschaffen voor €3,99 via de App store.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Weekendpost : Rummikub

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0