Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Update Startersbijbel.nl

27 augustus 2009

Startersbijbel iBlogPro

De update van de template die ik gebruik voor deze site (Creatov.nl en de subdomeinen) heb ik niet zelf ontwikkeld maar heb het mezelf gemakkelijk gemaakt door gebruik te maken van een mooi uitgewerkte template voor WordPress. Dat scheelde een boel werk. Nu kwam een paar dagen terug de laatste versie van de iBlogPro WordPress Template beschikbaar en daar ben ik ook tegelijkertijd mee aan de slag gegaan. Een speciale feature is beschikbaar die een WordPress site nagenoeg ombouwt naar een portal. Deze gebruik ik op Startersbijbel.nl (is een van de subdomeinen van deze site). De template is ook op dit blog uitgewerkt, maar maak dan geen gebruik van deze speciale feature. Laat even weten wat je vindt van de upgrade (die niet echt heel opvallend is naar mijn gevoel)…

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Update Startersbijbel.nl

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0