Update Startersbijbel.nl

1 min leestijd

Startersbijbel iBlogPro

De update van de template die ik gebruik voor deze site (Creatov.nl en de subdomeinen) heb ik niet zelf ontwikkeld maar heb het mezelf gemakkelijk gemaakt door gebruik te maken van een mooi uitgewerkte template voor WordPress. Dat scheelde een boel werk. Nu kwam een paar dagen terug de laatste versie van de iBlogPro WordPress Template beschikbaar en daar ben ik ook tegelijkertijd mee aan de slag gegaan. Een speciale feature is beschikbaar die een WordPress site nagenoeg ombouwt naar een portal. Deze gebruik ik op Startersbijbel.nl (is een van de subdomeinen van deze site). De template is ook op dit blog uitgewerkt, maar maak dan geen gebruik van deze speciale feature. Laat even weten wat je vindt van de upgrade (die niet echt heel opvallend is naar mijn gevoel)…

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -