Vakantie foto’s (deel 2)

1 min leestijd

Hier is de tweede serie foto’s. Een dag naar de “stad” Veere aan het Veerse Meer. Het voelt wel een beetje als een levend museum, want alles is oud, mooi. Het is wel leuk hoor om zo de toerist uit te hangen in je geboortestreek.

[nggallery id=5]

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Willemijn
Willemijn
14 jaren geleden

Hee Wouter & Rianne, Wat ontzettend leuk om jullie foto’s te bekijken. Wat worden Levi en Rhode groot. Ik weet het, ik klink als een oud wijf, maar verbaasde me echt. Vooral over Rhode. Knappe meid. Leuk ook zo terug naar je geboortestreek. Wij doen toevallig dit jaar hetzelfde. Zijn op vakantie in Rijssen (Matthijs is hier geboren en getogen). Geniet van elkaar en van het mooie weer en wie weet tot ziens he groetjes,… Lees verder »