Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Het gaat lukken!

23 oktober 2009

Wereldbol

‘k Zit op moment van schrijven nog in Turkije, hoop vanavond weer thuis te komen. Afgelopen dagen heb ik een massa mooie mensen ontmoet.  De MinistryNet conferentie probeert mensen uit onze internationale organisatie bij elkaar te brengen rondom de vraag hoe we de nieuwe technologie op een effectieve manier kunnen gebruiken voor evangelisatie, discipelschap en toerusting. En geloof me, mogelijkheden te over!

De komende tijd zal ikzelf werken aan het concept rondom e-learning waarvan de eerste stap StartersBijbel.nl is. Aan de vertaling naar het Engels wordt hard gewerkt en het concept wordt opgebouwd onder de naam StarterBible.com. Binnenkort gaan we een pilot draaien in een kleine groep in de UK. Maar de afgelopen dagen heb ik ook concreet gesproken met collega’s uit Canada, Frankrijk en Spanje over dit concept. In zekere zin is het meer een manier van gebruik van Internet in plaats van een product. Met name de Canadese en Franse bediening hebben een groot bereik en netwerk van vrijwilligers. In deze omgevingen testen draaien met soortgelijke concepten kan dit concept in een stroomversnelling brengen. Eerlijk gezegd ben ik nog steeds een beetje verbaasd dat het gewoon zo goed werkt en dat het nu de tijd is om dit te implementeren. Het Goede Nieuws van Jezus Christus is meer dan waardevol om full-swing verder te gaan.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Het gaat lukken!

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0