Het gaat lukken!

1 min leestijd

Wereldbol

‘k Zit op moment van schrijven nog in Turkije, hoop vanavond weer thuis te komen. Afgelopen dagen heb ik een massa mooie mensen ontmoet.  De MinistryNet conferentie probeert mensen uit onze internationale organisatie bij elkaar te brengen rondom de vraag hoe we de nieuwe technologie op een effectieve manier kunnen gebruiken voor evangelisatie, discipelschap en toerusting. En geloof me, mogelijkheden te over!

De komende tijd zal ikzelf werken aan het concept rondom e-learning waarvan de eerste stap StartersBijbel.nl is. Aan de vertaling naar het Engels wordt hard gewerkt en het concept wordt opgebouwd onder de naam StarterBible.com. Binnenkort gaan we een pilot draaien in een kleine groep in de UK. Maar de afgelopen dagen heb ik ook concreet gesproken met collega’s uit Canada, Frankrijk en Spanje over dit concept. In zekere zin is het meer een manier van gebruik van Internet in plaats van een product. Met name de Canadese en Franse bediening hebben een groot bereik en netwerk van vrijwilligers. In deze omgevingen testen draaien met soortgelijke concepten kan dit concept in een stroomversnelling brengen. Eerlijk gezegd ben ik nog steeds een beetje verbaasd dat het gewoon zo goed werkt en dat het nu de tijd is om dit te implementeren. Het Goede Nieuws van Jezus Christus is meer dan waardevol om full-swing verder te gaan.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -