Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

MinistryNet

17 oktober 2009

MinistryNet

Komende week zal ik samen met drie andere collega’s van Agapè Nederland deelnemen aan de MinistryNet conferentie. Het is een conferentie die van onze internationale organisatie CCCI uitgaat. Uit de hele wereld komen collega’s die zich bezig houden met Internet ministry (evangelisatie, discipelschap e.d. waarbij gebruik wordt gemaakt van Internet). Naast de ontmoetingen met sleutel figuren en het bijpraten over alle laatste en komende ontwikkelingen, staan een aantal thema’s bijzonder op het programma:

  • Sociale netwerken
  • Integratie online – offline ministry
  • Internet in gesloten landen
  • Mobiliseren vrijwilligers
  • E-learning

Dat laatste thema zal ikzelf doen in het hoofdprogramma op woensdag. Het wordt een hele uitdaging om in 45 minuten de basis principes van e-learning uit te leggen, de toepasbaarheid binnen onze organisatie (en daar buiten), geïllustreerd met het concept waar ik de laatste 8 maanden aan heb gewerkt, startersbijbel.nl dat nu ook in het Engels wordt vertaald onder de noemer starterbible.com. De uiteindelijke presentatie zal ik na woensdag publiceren. Natuurlijk zal ik tijdens de conferentie alles netjes bijhouden via Twitter en dit blog.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

MinistryNet

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0