MinistryNet

1 min leestijd

MinistryNet

Komende week zal ik samen met drie andere collega’s van Agapè Nederland deelnemen aan de MinistryNet conferentie. Het is een conferentie die van onze internationale organisatie CCCI uitgaat. Uit de hele wereld komen collega’s die zich bezig houden met Internet ministry (evangelisatie, discipelschap e.d. waarbij gebruik wordt gemaakt van Internet). Naast de ontmoetingen met sleutel figuren en het bijpraten over alle laatste en komende ontwikkelingen, staan een aantal thema’s bijzonder op het programma:

  • Sociale netwerken
  • Integratie online – offline ministry
  • Internet in gesloten landen
  • Mobiliseren vrijwilligers
  • E-learning

Dat laatste thema zal ikzelf doen in het hoofdprogramma op woensdag. Het wordt een hele uitdaging om in 45 minuten de basis principes van e-learning uit te leggen, de toepasbaarheid binnen onze organisatie (en daar buiten), geïllustreerd met het concept waar ik de laatste 8 maanden aan heb gewerkt, startersbijbel.nl dat nu ook in het Engels wordt vertaald onder de noemer starterbible.com. De uiteindelijke presentatie zal ik na woensdag publiceren. Natuurlijk zal ik tijdens de conferentie alles netjes bijhouden via Twitter en dit blog.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -