Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Voorbereidingen MinistryNet

11 oktober 2009

Vetkrijtjes

Komend weekend vertrek ik met een paar Agapè collega’s naar Turkije voor onze internationale Internet conferentie onder de prachtige naam “MinistryNet”. Er zullen collega’s vanuit alle uithoeken van de wereld bij elkaar komen om na te denken over het gebruik van Internet voor evangelisatie en discipelschap. ‘k Ben erg gelukkig dat ik de kans krijg om Startersbijbel.nl te kunnen presenteren als een nieuwe denkrichting binnen ons werk. We snappen ondertussen redelijk hoe evangelisatie werkt (denk aan bijvoorbeeld IkzoekGod.nl of connaitredieu.com), maar discipelschap is wel echt wat meer dan alleen maar wat basisthema’s uitleggen. Het gaat veel meer over je leven van alle dag, leven delen etc. Met Startersbijbel.nl is er een concept beschikbaar dat past binnen het genre van discipelschap. Afgelopen week ben ik al druk bezig geweest met interviews en monteren voor de presentatie. ‘k Heb er zin in! Komende twee weken wat meer updates hierover.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Voorbereidingen MinistryNet

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0