Voorbereidingen MinistryNet

1 min leestijd

Vetkrijtjes

Komend weekend vertrek ik met een paar Agapè collega’s naar Turkije voor onze internationale Internet conferentie onder de prachtige naam “MinistryNet”. Er zullen collega’s vanuit alle uithoeken van de wereld bij elkaar komen om na te denken over het gebruik van Internet voor evangelisatie en discipelschap. ‘k Ben erg gelukkig dat ik de kans krijg om Startersbijbel.nl te kunnen presenteren als een nieuwe denkrichting binnen ons werk. We snappen ondertussen redelijk hoe evangelisatie werkt (denk aan bijvoorbeeld IkzoekGod.nl of connaitredieu.com), maar discipelschap is wel echt wat meer dan alleen maar wat basisthema’s uitleggen. Het gaat veel meer over je leven van alle dag, leven delen etc. Met Startersbijbel.nl is er een concept beschikbaar dat past binnen het genre van discipelschap. Afgelopen week ben ik al druk bezig geweest met interviews en monteren voor de presentatie. ‘k Heb er zin in! Komende twee weken wat meer updates hierover.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -