1 min leestijd

Zoals eerder gemeld ben ik aan het zoeken naar het beter gebruiken van Google Maps voor een onderdeel van Bijbelstudie. Check onder andere dit artikel over Google Maps en bijbelstudie. Op aanraden ben ik verder op zoek gegaan en ben aan de slag gegaan met Click2Map. In Google Maps heb ik de inhoud van mijn persoonlijke map geexporteerd als .kml bestand (Google Earth). In Click2Map is het daarna simpel te importeren. Het resultaat is dezelfde map, maar met net een beetje meer controle. Zie hierboven.


3 reacties

  1. Gerard van Enk op 24-11-2009 om 16:02

    oh? dat is vervelend. Ik weet ook niet zo 123 of een zoekfunctie mogelijk is. Meeste Google Maps projecten waar ik aan werk, bouw ik toch gewoon met een database en de API. Dan is een zoekfunctie niet zo lastig.  2. creatov op 24-11-2009 om 15:55

    Ja, nu de zoekfunctie nog. De andere die je noemde wordt geblockt door de Ad-blocker in Firefox, dus daar ga ik even niet mee aan de slag. Kon er ook geen import functie vinden.  3. Gerard van Enk op 24-11-2009 om 15:54

    Dat ziet er idd al beter uit :-)