Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Google Maps en bijbelstudie (dl 2)

24 november 2009

Zoals eerder gemeld ben ik aan het zoeken naar het beter gebruiken van Google Maps voor een onderdeel van Bijbelstudie. Check onder andere dit artikel over Google Maps en bijbelstudie. Op aanraden ben ik verder op zoek gegaan en ben aan de slag gegaan met Click2Map. In Google Maps heb ik de inhoud van mijn persoonlijke map geexporteerd als .kml bestand (Google Earth). In Click2Map is het daarna simpel te importeren. Het resultaat is dezelfde map, maar met net een beetje meer controle. Zie hierboven.


Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
3 Comments
  1. creatov

    Ja, nu de zoekfunctie nog. De andere die je noemde wordt geblockt door de Ad-blocker in Firefox, dus daar ga ik even niet mee aan de slag. Kon er ook geen import functie vinden.

  2. Gerard van Enk

    oh? dat is vervelend. Ik weet ook niet zo 123 of een zoekfunctie mogelijk is. Meeste Google Maps projecten waar ik aan werk, bouw ik toch gewoon met een database en de API. Dan is een zoekfunctie niet zo lastig.

Google Maps en bijbelstudie (dl 2)

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
3