Google Maps en bijbelstudie (dl 2)

1 min leestijd

Zoals eerder gemeld ben ik aan het zoeken naar het beter gebruiken van Google Maps voor een onderdeel van Bijbelstudie. Check onder andere dit artikel over Google Maps en bijbelstudie. Op aanraden ben ik verder op zoek gegaan en ben aan de slag gegaan met Click2Map. In Google Maps heb ik de inhoud van mijn persoonlijke map geexporteerd als .kml bestand (Google Earth). In Click2Map is het daarna simpel te importeren. Het resultaat is dezelfde map, maar met net een beetje meer controle. Zie hierboven.


Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

3 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gerard van Enk
Gerard van Enk
14 jaren geleden

oh? dat is vervelend. Ik weet ook niet zo 123 of een zoekfunctie mogelijk is. Meeste Google Maps projecten waar ik aan werk, bouw ik toch gewoon met een database en de API. Dan is een zoekfunctie niet zo lastig.

Gerard van Enk
Gerard van Enk
14 jaren geleden

Dat ziet er idd al beter uit :-)