Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

LinkedIn en Twitter gekoppeld

10 november 2009

Twitter LinkedInDeze dagen rolt LinkedIn (sociaal netwerk dat zich richt op professionals) een uitbreiding uit naar alle gebruikers waarbij Twitter gekoppeld kan worden aan LinkedIn (de “ Network Updates “). Je kan daarbij kiezen of alle berichten op Twitter (je tweets dus) worden meegenomen, of juist alleen de berichten waar “ #in ” in staat. Je kan daarbij ook kiezen dat je updates in LinkedIn zelf worden gepubliceerd in je Twitter account. Heb je deze update nog niet beschikbaar, even geduld.

Om aan de slag te gaan, klik deze link (je krijgt een error melding als deze service voor jou nog niet beschikbaar is). Let erop dat als je deze service aanzet de andere manieren de-installeert (anders wordt het wel een beetje dubbelop).

Twitter <> LinkedIn

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
1 Comments

LinkedIn en Twitter gekoppeld

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
1