LinkedIn en Twitter gekoppeld

1 min leestijd

Twitter LinkedInDeze dagen rolt LinkedIn (sociaal netwerk dat zich richt op professionals) een uitbreiding uit naar alle gebruikers waarbij Twitter gekoppeld kan worden aan LinkedIn (de “ Network Updates “). Je kan daarbij kiezen of alle berichten op Twitter (je tweets dus) worden meegenomen, of juist alleen de berichten waar “ #in ” in staat. Je kan daarbij ook kiezen dat je updates in LinkedIn zelf worden gepubliceerd in je Twitter account. Heb je deze update nog niet beschikbaar, even geduld.

Om aan de slag te gaan, klik deze link (je krijgt een error melding als deze service voor jou nog niet beschikbaar is). Let erop dat als je deze service aanzet de andere manieren de-installeert (anders wordt het wel een beetje dubbelop).

Twitter <> LinkedIn

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties